Anope Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001593Anope Stable (2.0.x series)[All Projects] Generalpublic2014-04-26 23:132014-04-27 03:07
ReporterCMF2000 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Summary0001593: Module database (module_<modname>.db) won't loaded
DescriptionI'm using db_flatfile and I want to save the data of my module in a extra db (module_<modname>.db). This works very well till you restart the services. As far I can see there is nothing in the source of db_flatfile that loads a module database. Is this a bug or is it generally on my own to load the module db?

At the moment I use anope.db to save and load the module data.
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0006632)
CMF2000 (reporter)
2014-04-27 03:07

Sure. I don't know every piece of anope source code and without a documentation it's not so easy.
(0006630)
Adam (administrator)
2014-04-26 23:35

You're probably doing it wrong. You shouldn't generally file bugs against us for your code not working unless you can prove there is something incorrect with db_flatfile. Instead you should come to #anope-devel and ask for help with your module.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2014-04-26 23:13 CMF2000 New Issue
2014-04-26 23:35 Adam Note Added: 0006630
2014-04-27 03:07 CMF2000 Note Added: 0006632


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker